Nu 25% korting op zelf ontworpen trouwringen.
Afspraak

Page content

Bicolor trouwringen

Bicolor trouwringen ongekende mogelijkheden.

bicolor trouwringenBicolor trouwringen, onder deze vakterm vallen alle twee kleurige trouwringen. Het meest bekend zijn natuurlijk de geel- en witgouden uitvoering. Uiteraard zijn ook andere variaties mogelijk. Wat te denken van witgoud en platina of wit- met roodgoud.

 

Bicolor trouwringen makkelijk combineren

Het gebruik van twee kleuren in een trouwring zorgt voor een wat sportiever karakter. Een bijkomend voordeel is dat de trouwring makkelijk met gouden als witgouden of zilveren sieraden gecombineerd kan worden.

 

Prijs

De prijs van bicolor trouwringen is hoger dan vergelijkbare modellen in geheel geel- of witgoud. Het fabricage proces is ingewikkelder. Er moeten twee verschillende kleuren onverbrekelijk aan elkaar gemaakt worden. De twee afzonderlijke kleuren worden onder hele hoge druk en temperatuur aan elkaar gesmolten.

 

Variaties

Het leuke van bicolor trouwringen zijn de vele variatie mogelijkheden. Wil je symmetrische kleur lijnen of asymmetrisch. Wil je een band van een andere kleur in het midden of diagonaal over de trouwring. Of een golvende lijn. Alles is mogelijk.

 

Maatwerk

Bicolor trouwringen ontwerp je zelf met onze 3D trouwringen designer. Met dit 3D teken programma stellen we met jou de mooiste bicolor trouwringen samen. Uniek en aangepast aan jullie wensen.

 

Kijk voor meer bicolor trouwringen in onze webshop

Wil je de bicolor trouwringen komen bekijken?

Maak Hier Jullie Afspraak

  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Trouwringen kopen

Verlovingsring kopen