Bicolor Trouwringen | RIDO Trouwringenstudio
arrow_drop_up arrow_drop_down

Bicolor Trouwringen 

Het beste van twee werelden

Bicolor trouwringen


bicolor trouwringen


Bicolor trouwringen ongekende mogelijkheden.

Bicolor trouwringen, onder deze vakterm vallen alle twee kleurige trouwringen. Het meest bekend zijn natuurlijk de geel- en witgouden uitvoering. Uiteraard zijn ook andere variaties mogelijk. Wat te denken van witgoud en platina of wit- met roodgoud.


Bicolor trouwringen makkelijk combineren

Het gebruik van twee kleuren in een trouwring zorgt voor een wat sportiever karakter. Een bijkomend voordeel is dat de trouwring makkelijk met gouden als witgouden of zilveren sieraden gecombineerd kan worden.


Bicolor trouwringen prijs

De prijs van bicolor trouwringen is hoger dan vergelijkbare modellen in geheel geel- of witgoud. Het fabricage proces is ingewikkelder. Er moeten twee verschillende kleuren onverbrekelijk aan elkaar gemaakt worden. De twee afzonderlijke kleuren worden onder hele hoge druk en temperatuur aan elkaar gesmolten.


Bicolor trouwringen variaties

Het leuke van bicolor trouwringen zijn de vele variatie mogelijkheden. Wil je symmetrische kleur lijnen of asymmetrisch. Wil je een band van een andere kleur in het midden of diagonaal over de trouwring. Of een golvende lijn. Alles is mogelijk.


Bicolor trouwringen zelf ontwerpen

Alle bicolor trouwringen in onze collectie zijn geheel aan jullie stijl en smaak aan te passen. Wil je de stijl van twee verschillende modellen combineren dan kan dat. Wil je een andere breedte, hoogte, meer of minder diamant, wij realiseren het voor jullie. In onze trouwringenstudio maken we gebruik van de 3D trouwringen designer waarmee we gelijk alle aanpassingen kunnen laten zien. We werken samen met de beste goudsmeden en diamantzetters zodat we alles wat we samen ontwerpen voor jullie kunnen maken.

Wil je bicolor trouwringen komen bekijken?

Gouden trouwringen