Page content

article content

Eenvoudige trouwringen

Eenvoudige trouwringen zijn de trouwringen zonder veel poespas. Geen lijnen niet te veel of geen diamanten. Geen bicolor trouwringen met verschillende kleur banen. Gewoon trouwringen zoals ze vroeger verkocht werden.

eenvoudige trouwringen

Eenvoudige trouwringen het voordeel.

Eenvoudige trouwringen passen bij elke hand. Wij bieden de keus uit 21 modellen in alle breedten en hoogten. Hierdoor zijn alle trouwringen heel mooi af te stemmen op jouw hand. Een ander voordeel is de prijs. Trouwringen met veel lijnen, kleuren en diamanten zijn veel bewerkelijker en daar mee gaat de trouwringen prijs omhoog.

Eenvoudige trouwringen zijn verkrijgbaar in alle kleuren, breedten en profielen

eenvoudige trouwringen

De eenvoudige trouwring is leverbaar in goud, witgoud, rood goud, rosé goud, platina, palladium en zilver vanaf 2 mm tot 10 mm en in elke gewenste dikte ( hoogte).

Eenvoudige trouwringen met diamant.

Uiteraard is de eenvoudige trouwring te bezetten met diamant. Vaak subtiel één diamant in de damesring. Een rij diamanten in een smalle ring staat mooi wanneer je de trouwring bij de verlovingsring wilt dragen.

eenvoudige trouwringen met diamant

Zelf eenvoudige trouwringen ontwerpen.

Met ons 3D trouwringen ontwerp programma kunnen we elk model vormgeven in elke breedte en elke kleur. Daarnaast zijn alle zelf ontworpen trouwringen gemaakt van EKO goud.

Je kunt eenvoudige trouwringen vinden in onze webshop. Je kunt trouwringen bestellen via onze webshop of een afspraak maken om onze collecties te komen bekijken in onze trouwringenstudio.

Wil je vrijblijvend langskomen om onze trouwringen collecties te komen bekijken? Maar dan hieronder een afspraak via het afspraak formulier of bel ons op telefoonnummer: 0703636615. We kunnen elke dag en elke avond een afspraak met jullie inplannen

Maak Hier Jullie Afspraak

  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Comment Section

0 reacties op “Eenvoudige trouwringen

Plaats een reactie


*


Trouwringen kopen

Verlovingsring kopen