Nu 25% korting op zelf ontworpen trouwringen.
Afspraak

Page content

Gouden trouwringen

Gouden trouwringenGouden trouwringen wie valt er niet voor de warme glans? Goud is traditioneel de kleur voor trouwringen. Is dit dan ook klassiek? In het geheel niet. Onze gouden trouwringen collecties bestaan uit moderne eigentijdse trouwringen en klassieke modellen. Stoer of vrouwelijk, breed of smal het kan allemaal.

Gouden trouwringen millimeter werk

Hoe jullie trouwringen er uiteindelijk uitgaan zien hangt natuurlijk van jullie smaak af maar ook van de vorm van jullie hand of de kleur van jullie huid. Een halve millimeter smaller of breder, dikker of dunner kan het verschil maken of een trouwring prachtig staat of net niet mooi is.

Gouden trouwringen op welke huid het mooist?

Gouden trouwringen kleuren het mooist bij een wat donkere huid. Dan is het contrast tussen de huid en de trouwringen kleiner. Heb je echter een wat lichtere huid en wil je dat de trouwringen niet te veel op vallen dan kan een gouden trouwring ook heel mooi zijn

Maatwerk

Ontwerp jullie gouden trouwringen met onze 3D Trouwringen Designer.  Elke ring kun je aan jullie wensen aanpassen. Hierdoor kun je zelf unieke trouwringen ontwerpen binnen jullie budget.

Kwaliteit

Onze trouwringen leveranciers hebben we uitgekozen op hun kwaliteit en flexibiliteit. Zij kunnen maken wat jullie aan onze tafel verzinnen. Daarnaast werken we samen met de beste goudsmeden en diamant zetters zodat we al jullie wensen kunnen vervullen.

 

Kijk voor meer gouden trouwringen in onze webshop

Wil je vrijblijvend trouwringen komen passen?

  • O ja... geef ook even je naam en telefoonnummer. Dat communiceert makkelijk 🙂
  • Je gegevens zijn 100% veilig bij ons. Wij houden ook niet van spam!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Trouwringen kopen

Verlovingsring kopen