Gouden trouwringen | RIDO Trouwringenstudio
Gouden trouwringen

Gouden Trouwringen 

Tijdloze klassiekers

Gouden Trouwringen


gouden trouwringen


Gouden trouwringen wie valt er niet voor de warme glans? Goud is traditioneel de kleur voor trouwringen. Is dit dan ook klassiek? In het geheel niet. Onze gouden trouwringen collecties bestaan uit moderne eigentijdse trouwringen en klassieke modellen. Stoer of vrouwelijk, breed of smal het kan allemaal.


Gouden trouwringen millimeter werk

Hoe jullie trouwringen er uiteindelijk uitgaan zien hangt natuurlijk van jullie smaak af maar ook van de vorm van jullie hand of de kleur van jullie huid. Een halve millimeter smaller of breder, dikker of dunner kan het verschil maken of een trouwring prachtig staat of net niet mooi is.


Gouden trouwringen op welke huid het mooist?

Gouden trouwringen kleuren het mooist bij een wat donkere huid. Dan is het contrast tussen de huid en de trouwringen kleiner. Heb je echter een wat lichtere huid en wil je dat de trouwringen niet te veel op vallen dan kan een gouden trouwring ook heel mooi zijn


Gouden trouwringen zelf ontwerpen

Alle gouden trouwringen in onze collectie zijn geheel aan jullie stijl en smaak aan te passen. Wil je de stijl van twee verschillende modellen combineren dan kan dat. Wil je een andere breedte, hoogte, meer of minder diamant, wij realiseren het voor jullie. In onze trouwringenstudio maken we gebruik van de 3D trouwringen designer waarmee we gelijk alle aanpassingen kunnen laten zien. We werken samen met de beste goudsmeden en diamantzetters zodat we alles wat we samen ontwerpen voor jullie kunnen maken.


Kwaliteit

Onze trouwringen leveranciers hebben we uitgekozen op hun kwaliteit en flexibiliteit. Zij kunnen maken wat jullie aan onze tafel verzinnen. Daarnaast werken we samen met de beste goudsmeden en diamant zetters zodat we al jullie wensen kunnen vervullen.


Wil je gouden trouwringen komen bekijken?