RIDO Trouwringenstudio over ons
arrow_drop_up arrow_drop_down

Over RIDO Trouwringenstudio

Voor de perfecte match

Missie

Wij leveren de mooiste trouwringen en verlovingsringen voor klanten die de trouwringen het belangrijkste item vinden van hun bruiloft en die de met de verlovingsring een onuitwisbare indruk willen maken bij het aanzoek.


Door de specialisatie in trouwringen bieden wij een grotere keuze en meer persoonlijke aandacht. Wij voeren uitsluitend top trouwringenmerken als: Christian Bauer en Gerstner. Daarnaast is het mogelijk om met ons 3D trouwringen designer jullie trouwringen te ontwerpen. Wij vertalen jullie persoonlijke wensen in een uniek paar trouwringen.


Wanneer jullie de trouwringen uitgezocht hebben worden deze speciaal voor jullie, met de grootst mogelijk oog voor detail, door de trouwringen experts gemaakt.


We werken graag op afspraak zodat onze trouwringenstudio helemaal voor jullie beschikbaar is

Marcel Gordijn

Voor ik in 2009 RIDO Trouwringenstudio begon, verkocht ik 20 jaar trouwringen bij verschillende juweliers. Het idee van een trouwringenwinkel ontstond toen ik in Duitsland was en daar in aanraking kwam met trouwringenwinkels. Het ruime assortiment en echte aandacht voor klanten sprak mij aan.  RIDO betekent glimlach in het Esperanto. Een glimlach die jij krijgt wanneer je naar je trouwring kijkt en terug denkt naar de mooiste dag van je leven

Onze diensten

Trouwringen

We ontwerpen samen met jou de trouwring die perfect bij je past.


Verlovingsringen 

Kies het ontwerp, de kleur, het diamant gewicht. Stel zo jouw verlovingsring samen

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Heel vriendelijk en professioneel.
We hebben onze trouwringen hier gekocht en deze winkel is een aanrader. De keuze is groot en alles is mogelijk. En, heel belangrijk, er wordt alle tijd voor genomen. Het uitzoeken van je trouwringen doe je niet een twee drie en Marcel weet precies hoe hij je daarbij kan helpen.

Reinder en Barbara

  • Beslist langsgaan, een aanrader!

    Een uitgebreid assortiment, rustig geholpen en vakkundig geadviseerd.

    Jos Vermunt

  • Een rustige en betrokken service

    Er wordt goed geluisterd naar wat je wensen zijn en hier wordt goed op ingespeeld. We zijn zeer tevreden met onze trouwringen.

    Carien ten Have