Platina Trouwringen | RIDO Trouwringenstudio
arrow_drop_up arrow_drop_down
Platina trouwringen

Platina Trouwringen 

Gemaakt voor de eeuwigheid

Platina trouwringen

platina trouwringen

Platina trouwringen pure kwaliteit

Platina trouwringen Wil je het beste van het beste? Kies dan voor platina trouwringen. Platina is het meest edele metaal onder de metalen en kan door niets aangetast worden. Door de hardheid van platina kan het bijna puur tot trouwringen verwerkt worden. Platina is zwaar waardoor jullie trouwringen zeer hoogwaardig aanvoelen.


Platina trouwringen blijvend wit

Platina is een wit metaal. Door 95% puur platina te gebruiken voor jullie trouwringen blijven ze in tegenstelling tot witgouden trouwringen wit.


Platina trouwringen zelf ontwerpen

Alle platina trouwringen in onze collectie zijn geheel aan jullie stijl en smaak aan te passen. Wil je de stijl van twee verschillende modellen combineren dan kan dat. Wil je een andere breedte, hoogte, meer of minder diamant, wij realiseren het voor jullie. In onze trouwringenstudio maken we gebruik van de 3D trouwringen designer waarmee we gelijk alle aanpassingen kunnen laten zien. We werken samen met de beste goudsmeden en diamantzetters zodat we alles wat we samen ontwerpen voor jullie kunnen maken.


Platina trouwringen modellen

Alle modellen in onze trouwringen collectie zijn in platina te verkrijgen. Ook de gouden trouwringen. Hierdoor is onze platina ringen collectie zeer uitgebreid en de grootste van Den Haag te noemen.

Wil je platina trouwringen komen bekijken?

platina trouwringen