rood gouden Trouwringen | RIDO Trouwringenstudio
arrow_drop_up arrow_drop_down
roodgouden trouwringen

Rood gouden Trouwringen 

Anders dan anders

Rood gouden trouwringen

rood gouden trouwringen

Rood gouden trouwringen zijn een mooi alternatief voor degene die iets anders zoekt dan geel en waarbij witgoud minder mooi bij de kleur van de huid past. Steeds meer klanten durven voor rood gouden trouwringen te kiezen.


Rood gouden trouwringen voordeel

In de natuur komt geen rood goud voor. Rood goud wordt gemaakt door goud met hoofdzakelijk koper te mengen. Hierdoor ontstaat een goud legering die een zacht koperen kleur krijgt. Bijna als de kleur van de huid. Hierdoor valt de trouwring minder op.


Rood gouden trouwringen collectie

Onze trouwringen collecties in rood goud omvatten vele verschillende modellen. Van klassiek tot modern zonder diamant en juist met veel diamant. Alle witgouden trouwringen, geel gouden trouwringen en rosé gouden trouwringen zijn ook leverbaar in rood goud.


Rood gouden trouwringen zelf ontwerpen

Alle rood gouden trouwringen in onze collectie zijn geheel aan jullie stijl en smaak aan te passen. Wil je de stijl van twee verschillende modellen combineren dan kan dat. Wil je een andere breedte, hoogte, meer of minder diamant, wij realiseren het voor jullie. In onze trouwringenstudio maken we gebruik van de 3D trouwringen designer waarmee we gelijk alle aanpassingen kunnen laten zien. We werken samen met de beste goudsmeden en diamantzetters zodat we alles wat we samen ontwerpen voor jullie kunnen maken.

Wil je rood gouden trouwringen komen bekijken?

Gouden trouwringen