Rosé Gouden trouwringen | RIDO Trouwringenstudio
arrow_drop_up arrow_drop_down
rosé gouden trouwringen

Rosé Gouden Trouwringen 

Warme luxe

Rosé gouden trouwringen

rosé gouden trouwringen


Rosé gouden trouwringen wie houdt er niet van de luxe warme glans . Steeds meer klanten kiezen voor trouwringen in rosé goud. Rosé goud en diamant is een prachtige luxe combinatie die nooit opzichtig wordt.


Rosé gouden trouwringen vallen minder op.

Trouwringen vervaardigd uit rosé goud vallen in de regel minder op dan witgouden trouwringen of gouden trouwringen. De kleur rosé goud benaderd de kleur van een blanke en licht getinte huid.


Wat is het verschil tussen rosé gouden trouwringen  en rood gouden trouwringen?

Rosé gouden trouwringen zijn een paar tinten minder rood dan het koperkleurige rood goud.

Door minder toevoeging van koper ontstaat er een warme goud legering. We laten je graag het verschil zien in onze winkel


Rosé gouden trouwringen collectie

Onze trouwringen collecties in rosé goud omvatten vele verschillende modellen. Van klassiek tot modern zonder diamant en juist met veel diamant. Alle witgouden trouwringen, geel gouden trouwringen en rood gouden trouwringen zijn ook leverbaar in rosé goud.


Rosé gouden trouwringen zelf ontwerpen

Alle rosé gouden trouwringen in onze collectie zijn geheel aan jullie stijl en smaak aan te passen. Wil je de stijl van twee verschillende modellen combineren dan kan dat. Wil je een andere breedte, hoogte, meer of minder diamant, wij realiseren het voor jullie. In onze trouwringenstudio maken we gebruik van de 3D trouwringen designer waarmee we gelijk alle aanpassingen kunnen laten zien. We werken samen met de beste goudsmeden en diamantzetters zodat we alles wat we samen ontwerpen voor jullie kunnen maken.

Wil je rosé gouden trouwringen komen bekijken?

rosé gouden trouwringen