Page content

article content

Smalle trouwringen

Ben je op zoek naar smalle trouwringen dan kunnen wij je helpen. Onze EKO trouwringen collectie is leverbaar vanaf 2mm. Ongeveer de breedte van een lucifer. Alle trouwringen zijn leverbaar in 14 karaat of 18 karaat en platina en in witgoud, goud, roségoud, roodgoud en platina en een kleuren combinatie van deze metalen. Je kunt kiezen uit verschillende profielen ( modellen) en afwerkingen. De meest gekozen afwerkingen zijn mat of glanzend.

smalle trouwringen afwerkingen

Smalle trouwringen met diamant

Een fijne trouwring met kleine diamanten is prachtig te combineren met een verlovingsring. Een smalle trouwring met één diamant is fijn en subtiel.

 

Smalle trouwringen

Smalle trouwring graveren

Elke smalle trouwring is goed te graveren. De tekst wordt natuurlijk klein maar het is wel mogelijk. Een trouwring met vingerafdruk in een te smalle trouwring is daarentegen niet mogelijk.

Passen smalle trouwring bij jou?

Voor wie zijn smalle trouwringen geschikt? Smalle trouwringen zijn uiteraard geschikt voor vrouwen met korte vingers. Wanneer het eerste kootje van je vinger ( het eerste botje van je knokkel tot het gewricht van je vinger) kort is staan smalle trouwringen beter dan brede trouwringen. Wanneer je kleine handen hebt maar wel lange vingers staan bredere trouwringen over het algemeen mooi. Ook staan dit soort trouwringen mooi bij een verlovingsring. Gecombineerd met een rij diamanten of gewoon glad. Smalle trouwringen staan bij bijna alle mannen vrouwelijk. Wij raden mannen aan iets bredere trouwringen te dragen.

Wil je vrijblijvend langskomen om de mogelijkheden van smalle trouwringen te bekijken? Maak dan hieronder een afspraak via het afspraak formulier of bel ons op telefoonnummer: 0703636615. We kunnen elke dag en elke avond een afspraak met jullie inplannen.

Maak Hier Jullie Afspraak

  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comment Section

0 reacties op “Smalle trouwringen

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trouwringen kopen

Verlovingsring kopen