Trouwring met vingerafdruk - RIDO Trouwringenstudio
arrow_drop_up arrow_drop_down
23 januari 2018 

Trouwring met vingerafdruk

Trouwring met vingerafdruk zorgt voor een nog persoonlijker tintje aan jullie trouwringen. Zoals je weet is elke vingerafdruk uniek. Wat is er mooier dan een uniek stukje van je geliefde in of op je trouwring. Wat zijn de mogelijkheden en waar moet je op letten?

 

Trouwring met vingerafdruk in of op de trouwring

Een gravure van een vingerafdruk kan zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van de trouwringen gegraveerd worden. Een vingerafdruk aan de binnenzijde van de trouwring is bijzonder omdat je huid altijd door de vingerafdruk geraakt wordt. De vingerafdruk aan de buitenzijde zorgt voor een uniek decoratief element.

trouwringen met vingerafdruk

Trouwring met vinger afdruk waar op letten.

Wanneer je trouwringen wil laten voorzien van een vingerafdruk zijn een aantal aspecten belangrijk.

  • Zorg ervoor dat je de trouwringen niet te smal kiest. In een trouwring smaller dan 3 mm is het onmogelijk om een vingerafdruk te graveren.
  • Laat de vingerafdruk bij ons in de winkel maken. Wij weten waar de vingerafdruk aan moet voldoen om de beste gravure te krijgen.
  • Een vingerafdruk aan de buitenkant komt het mooiste uit in een trouwring die bestaat uit één kleur zonder lijnen of banen.
  • Een gravure aan de buitenzijde heeft meer te lijden dan aan de binnenzijde van de trouwring. Wij weten hoe diep de gravure in de trouwringen gezet moeten worden zodat ze een leven lang meegaan.

 

Wil je vrijblijvend langskomen om de mogelijkheden van trouwring met vingerafdruk te bekijken? Geef ons een belletje op telefoonnummer: 0703636615. We kunnen elke dag en elke avond een afspraak met jullie inplannen.

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Over de schrijver
Eigenaar van RIDO Trouwringenstudio. Bezield trouwringenspecialist. Schrijft en vertelt graag over alles wat met trouwringen kopen te maken heeft
Reactie plaatsen