Trouwringen Den Haag | RIDO Trouwringenstudio
arrow_drop_up arrow_drop_down
Trouwringen Den Haag

Trouwringen Den Haag

RIDO Trouwringenstudio

Trouwringen Den Haag


Trouwringen Den Haag


Trouwringen Den Haag vind je bij RIDO Trouwringenstudio de specialist in trouwringen. Al zeven jaar het betrouwbare adres voor jullie trouwringen. Voor mij is er niets mooier en uitdagender dan met twee unieke mensen trouwringen te kiezen of te ontwerpen die je over 40,50 of 60 jaren dragen nog steeds mooi vindt en waar je nog steeds blij mee bent.


Trouwringen Den Haag

Ik ben in 2009 gestart met RIDO Trouwringenstudio om mensen die trouwringen zoeken in Den Haag en omgeving beter te helpen. Mijn idee was: “Als je de trouwringen loskoppelt van een juwelier”:

♥ “Is er rust en ruimte om de juist keuze te maken.”

♥ “Heb je de hele winkel voor jezelf als je een afspraak maakt.”

♥ “Is er keuze uit een veel ruimer assortiment.”

♥ “Is er veel meer maatwerk mogelijk.”

♥ “Ligt het serviceniveau hoger. “

En…….

Een trouwjurk koop je toch ook bij een specialist.


Werkwijze

Ik neem de tijd om jullie beter te leren kennen, waardoor ik jullie ideeën kan vertalen naar de voor jullie perfecte trouwringen. We kunnen met de 3D trouwringen designer jullie trouwringen ontwerpen of jullie kunnen kiezen uit top trouwringen merken als Christian Bauer, Gerstner en Promises . Deze merken blinken niet alleen uit in kwaliteit maak ook in flexibiliteit. Zij kunnen maken wat wij in de winkel verzinnen. Daarnaast werk ik nauw samen met meestergoudsmeden en diamantzetters om al jullie wensen te vervullen.


Gravure

Bij het trouwringen design houdt het niet op. Qua gravure in de trouwringen zijn er veel mogelijkheden. Wat denk je van een vingerafdruk gravure in of op de trouwringen of een gravure in eigen handschrift? Ik geef jullie graag advies wat het mooiste bij jullie trouwringen past.


Service

Ik hecht veel waarde aan de kwaliteit van jullie trouwringen daardoor geef ik levenslange garantie op jullie trouwringen. Om ervoor te zorgen dat jullie ringen een leven lang mee gaan krijgen jullie ook een verzekering tegen verlies en diefstal bij jullie trouwringen cadeau.


Ik werk het liefst op afspraak zodat de trouwringenstudio en ik voor jullie ter beschikking staan. De afspraak kan ook iedere avond gemaakt worden

Wil je trouwringen komen bekijken?

Trouwringen Den Haag