Page content

18 karaat trouwringen

18 karaat trouwringenBen je op zoek naar 18 karaat trouwringen? Dan hebben wij een ruim assortiment hoogwaardige luxe 18 karaat trouwringen. De 18 karaat trouwringen in onze collecties zijn leverbaar in geel goud, wit goud, rosé goud, rood goud of een combinatie.

18 karaat trouwringen zachter?

Er wordt beweerd dat 18 karaat goud veel zachter is dan 14 karaat goud. Dit hangt echter van het productie proces van het sieraad af. Trouwringen kunnen worden gegoten of gesmeed. In gesmede vorm is 18 karaat goud harder dan 14 karaat gegoten goud. Onze trouwringen worden vrijwel allemaal gesmeed. Hierdoor ontstaat een harde legering van 18 karaat goud die voldoende slijtvast is zodat jullie trouwringen een leven lang mee gaan.

18 karaat trouwringen bijzonder?

In Nederland wel. In ons land is 14 karaat goud veel gangbaarder dan 18 karaat. Door onze zuinige instelling wordt er eerder voor het voordelige 14 karaat goud gekozen. Degene die luxe waarderen kiezen vaker voor 18 karaat goud.

18 karaat trouwringen betere kwaliteit?

Het gehalte van de trouwringen zegt niets over de kwaliteit van de trouwringen. 18 karaat is een term wat aangeeft dat er 75% puur goud in de legering verwerkt is. Bij 14 karaat is dit 58,5% iets meer dan de helft dus. De mensen en de machines die de trouwringen maken zorgen er voor dat de kwaliteit van de trouwringen hoogwaardig is.

De trouwringen fabrikanten die wij geselecteerd hebben maken zowel 18 karaat als 14 karaat trouwringen met dezelfde aandacht van mens en machines. De kwaliteit is dan ook gelijk.

Waarom kiezen voor 18 karaat gouden trouwringen?

Wanneer je kiest voor 18 karaat trouwringen dan weet je dat het materiaal waaruit de trouwringen gemaakt zijn zeer hoogwaardig is en de legering 75% puur goud bevat. Je weet luxe te waarderen en alleen het beste is goed genoeg.

Wil je onze collectie 18 karaat trouwringen komen bekijken?

Maak hier je afspraak wanneer het jullie uitkomt

Maak Hier Jullie Afspraak

 • :
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Comment Section

  0 reacties op “18 karaat trouwringen

  Plaats een reactie


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Trouwringen kopen

  Verlovingsring kopen