Page content

Betaalbare trouwringen

Betaalbare trouwringen

Je bent op zoek naar betaalbare trouwringen. Wat zijn betaalbare trouwringen voor jou? Zijn dat trouwringen van € 500.- per paar of trouwringen van € 1000.- per paar of vind jij trouwringen van € 1500.- ook nog betaalbaar?

Betaalbare trouwringen en kwaliteit

Ook al heb je geen enorm budget de kwaliteit van betaalbare trouwringen is belangrijk. Al onze trouwringen worden gemaakt door de grootste trouwringen fabrikanten van Duitsland. Hierdoor zijn ook de betaalbare trouwringen van hoge kwaliteit.

Betaalbare trouwringen en prijs

De prijs van trouwringen wordt bepaald door een aantal factoren zoals het materiaal, de breedte en hoogte van een trouwring en het aantal en het gewicht van de diamanten in de damesring. Wil je meer ontdekken over de trouwringen prijzen kijk dan hier.

Gehalte en materiaal van betaalbare trouwringen

Alle trouwringen kunnen gemaakt worden in verschillende legeringen en materialen. 14 Karaat is het meest gebruikte gehalte in Nederland maar alle trouwringen zijn ook te krijgen in 9 karaat of 18 karaat. 9 Karaat trouwringen zijn voordeliger dan 14 karaat trouwringen dus ook betaalbaarder.

Witgouden trouwringen zijn kostbaarder dan gouden trouwringen, rosé gouden trouwringen of rood gouden trouwringen. Platina trouwringen zijn het meest kostbaar.

Rekensom

Hoeveel jullie betaalbare trouwringen ook kosten, uiteindelijk zijn ze het voordeligste van jullie hele bruiloft als je uitrekent hoe veel dagen je er plezier van hebt.

Prijs van trouwringen € 1000.- die draag je 50 jaar (18250 dagen) = €0,05ct per dag!!!! Trouwringen van €2000.- kosten €0.10ct per dag en trouwringen van € 3000.- kosten €0,15ct
Noem mij één item van jullie bruiloft wat 10 cent kost en wat ook nog een toekomstig erfstuk wordt.  Eigenlijk zijn alle trouwringen heel betaalbaar smiley

In onze webshop kun je eenvoudig een selectie maken op basis van prijs waardoor je een overzicht krijgt van trouwringen die bij jullie budget passen.

Ik heb een E-Book geschreven met meer tips over het kopen van trouwringen je kunt het gratis downloaden

Trouwringen aankoop tips
Voorkom dat je de verkeerde trouwringen koopt zoals 70% van de bruidsparen
Wij hebben ook een hekel aan spam

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

  Comment Section

  0 reacties op “Betaalbare trouwringen

  Plaats een reactie


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Trouwringen kopen

  Verlovingsring kopen