Page content

Christian Bauer trouwringen

Christian Bauer trouwringen Den Haag

Christian Bauer trouwringen Den Haag

Bij RIDO Trouwringenstudio in Den Haag vind je een uitgebreide collectie Christian Bauer trouwringen. Ik laat je graag voelen, zien en ervaren wat de kwaliteit van Christian Bauer trouwringen inhoudt en wat deze trouwring uniek maakt.

Christian Bauer Made in Germany      

Christian Bauer  is een Duitse onderneming, opgericht in 1880, gevestigd in Welzheim, die zich in de productie van trouwringen in het premium segment heeft gespecialiseerd.

Deze trouwringen manufactuur biedt zijn klanten een aantrekkelijk assortiment verloving- en trouwringen gemaakt van hoogwaardige grondstoffen als goud en platina, en zorgvuldig uitgezochte diamanten

 

 

Expressie

Trouwringen zijn de expressie van persoonlijkheid en levensstijl. De wens naar saamhorigheid en individualiteit staan weliswaar met elkaar in contrast, maar zijn beide belangrijke motieven in het huwelijk. Samen met de hoogste kwaliteitsnormen zijn dit de belangrijkste behoeften van haar klanten. De aanspraak om individueel en uniek te zijn, maar binnen bepaalde grenzen, reflecteert het merk Christian Bauer.

Hoogste kwaliteit

Christian Bauer biedt een brede keuze aan individuele, eigentijdse en elegante trouwringen aan.
De focus ligt daarbij op hoogste kwaliteit en schitterend design. Tijdloze elegantie en innovatieve productietechnologie karakteriseren het merk.

Christian Bauer staat voor een stijlvolle en moderne levensstijl. De producten zijn een kenmerk van esthetiek en een aanspraak op het beste. De kwaliteit voel je en is zichtbaar in de kleinste details
De passie voor kwaliteit en voor mooie dingen is wat haar klanten verbindt.

 

 

Wil je vrijblijvend langskomen om onze trouwringen collecties te komen bekijken? Maar dan hieronder een afspraak via het afspraak formulier of bel ons op telefoonnummer: 0703636615. We kunnen elke dag en elke avond een afspraak met jullie inplannen.

Maak Hier Jullie Afspraak

 • :
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

  Comment Section

  0 reacties op “Christian Bauer trouwringen

  Plaats een reactie


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Trouwringen kopen

  Verlovingsring kopen