Page content

Klassieke trouwringen

klassieke trouwringenBen je op zoek naar klassieke trouwringen? Dan hebben wij de grootste en mooiste collectie voor jouw.

Klassieke trouwringen tijdloos.

Klassieke trouwringen zullen de tand des tijds ruimschoots doorstaan. Over 50 jaar zijn klassieke trouwringen nog steeds mooi en je raakt er niet op uitgekeken.

Klassieke trouwringen in elke breedte.

Onze klassieke trouwringen kunnen we leveren in elke breedte vanaf 2mm. Uiteraard is het mogelijk om de herenring en de damesring in een andere breedte te kiezen.  Hierdoor kun je de trouwringen perfect afstemmen op de lengte van je vinger.

Diamant.

In iedere trouwring zijn één of meerdere diamanten te zetten op een manier die jullie het meest aanspreekt. Wil je een diamant zwevend tussen je ring of een rij met diamanten of heel subtiel één diamant in je trouwring maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

Kijk voor meer inspiratie in onze webshop

Wil je vrijblijvend langskomen om onze trouwringen collecties te komen bekijken? Maar dan hieronder een afspraak via het afspraak formulier of bel ons op telefoonnummer: 0703636615. We kunnen elke dag en elke avond een afspraak met jullie inplannen.

Maak Hier Jullie Afspraak

 • :
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Bewaren

Bewaren

  Comment Section

  0 reacties op “Klassieke trouwringen

  Plaats een reactie


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Trouwringen kopen

  Verlovingsring kopen