Page content

Trouwring en verlovingsring samen dragen

trouwring en verlovingsring samen dragenTrouwring en verlovingsring samen dragen waar op letten

Trouwring en verlovingsring samen? Je hebt bij je aanzoek een prachtige verlovingsring gekregen. Die doe je uiteraard niet meer af. Aan welke hand draag je dan je trouwring? Aan de andere hand of aan dezelfde vinger als je schitterende verlovingsring.

Als je de verlovingsring en je trouwringen bij elkaar wilt dragen houd dan rekening met het volgende voor het mooiste resultaat:

Zorg ervoor dat je trouwring net iets smaller of breder is dan de verlovingsring.

Wanneer je beide ringen in dezelfde breedte kiest gaat het er saai uitzien. Wanneer er breedte verschil tussen beide ringen is, een halve millimeter maakt al verschil, ziet de combinatie er evenwichtiger uit.

 

trouwring en verlovingsring

Pas het model van de trouwring aan op het model van de verlovingsring

De mooiste combinatie wordt verkregen als het model of de stijl van de trouwring ongeveer gelijk is als de stijl van de verlovingsring. Dus een bolle trouwring bij een bolle verlovingsring. Een platte trouwring bij een platte verlovingsring.

 

Niet te breed

Ook hier geldt weer de subtiliteit. Een brede trouwring bij een smalle verlovingsring ziet er niet uit. Zonde van je verlovingsring

 

 

trouwring en verlovingsring samen dragenAls je niet van veel diamanten houdt doe dan geen diamanten in de trouwring.

De combinatie verlovingsring met trouwring moet evenwichtig zijn. Een trouwring met één diamant is heel mooi maar niet naast je solitair verlovingsring. De verlovingsring overklast de trouwring volledig en de diamant in je trouwring valt volledig weg

 

 

7 stenen of meer

Kies je voor diamanten…wees dan niet te zuinig. Ook hier gaat het om evenwicht. De trouwring moet het geheel compleet maken. De verlovingsring mag de trouwring niet overvleugelen en andersom.

 

trouwring en verlovingsring samen dragenEen geheel

Het mooiste is een trouwring die lijkt te horen bij de verlovingsring. Alsof het als een geheel gekocht is. Dat is vaak lastig te vinden. Wij hebben trouwringen die passen bij vrijwel iedere verlovingsring

 

 

 

 

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom eens langs…

Maak Hier Jullie Afspraak

 • :
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

  Comment Section

  0 reacties op “Trouwring en verlovingsring samen dragen

  Plaats een reactie


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Trouwringen kopen

  Verlovingsring kopen