Page content

Trouwringen en islam

trouwringen en islam

Trouwringen en islam. Volgens de wetten van de islam mogen mannen geen gouden sieraden dragen. Dus ook geen gouden trouwringen. Witgoud wordt van goud gemaakt dus valt die optie ook af. Welke mogelijkheden zijn er dan voor trouwringen en islam en wat zijn de voor- en nadelen.

Platina trouwringen en islam

Platina is van alle metalen het meest edel en zeldzaam. De dichtheid van dit edelmetaal is groter dan van goud. Dit geeft een trouwring die zwaarder en kwalitatief hoogwaardiger is dan ringen van andere edelmetalen. Zo verschuift het materiaal bij beschadiging. Het gaat niet verloren en is makkelijker te herstellen. Een platina trouwring kiest u wanneer alleen het beste goed genoeg is. Het is zeldzamer dan goud, sterker en langer houdbaar. Platina is ongeveer twee keer duurder dan goud.

 

Paladium trouwringen

Paladium wordt recent als metaal voor sieraden gebruikt. Hierover wordt in de koran niets geschreven.

 

Zilveren trouwringen en islam

Zilver is een krachtig edelmetaal wat al eeuwen voor sieraden gebruikt wordt. Door de zachte glans heeft zilver een grote aantrekkingskracht op veel mensen. Zilver wordt vrijwel puur in sieraden en dus ook in trouwringen gebruikt. Zilver in pure vorm is veel harder dan goud. Maar goud is in gelegeerde vorm, 14 karaat en 18 karaat, veel harder dan puur zilver. Daarin schuilt dan ook het nadeel van een zilveren trouwring. Wanneer je een trouwring de rest van je leven, dag in dag uit gaat dragen is zilver eigenlijk te zacht. Zorg ervoor dat je trouwring voldoende hoog is zodat het een leven lang mee gaat.

Trouwringen van staal

Een trouwring van staal is voor een moslim man uitgesloten. In de koran staat uitsluitend mensen uit de hel sieraden van staal dragen.

Conclusie.

Het meest geschikt zijn platina en zilveren trouwringen. Wil je het beste van het beste dan is platina geschikt. Mag het voordeliger zodat er een groter budget overblijft voor de damesring dan is zilver geschikt.

Al onze trouwringen uit onze collecties zijn leverbaar in platina en zilver.

Ik heb een E-Book geschreven met meer tips over het kopen van trouwringen je kunt het gratis downloaden

Trouwringen kopen
Download dit E-Book en voorkom de meest gemaakte fouten bij het kopen van trouwringen
Wij hebben ook een hekel aan spam

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

  Comment Section

  1 reactie op “Trouwringen en islam


  Door Anwar op 3 februari 2017

  Tegenwoordig wordt hier niet zo moeilijk meer over gedaan.

  Plaats een reactie


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Trouwringen kopen

  Verlovingsring kopen