Page content

Trouwringen online kopen

trouwringen online kopenTrouwringen online kopen kan je veel tijd besparen. Volg deze 6 stappen dan is trouwringen online bestellen ook nog eenvoudig.

 1 Bepaal welke kleur.

Trouwringen worden gemaakt in 4 basis kleuren. Gouden trouwringen wit gouden trouwringen, rosé gouden trouwringen en rood gouden trouwringen. De kleur die je kiest is afhankelijk van je smaak en van huidskleur. Bij een hele lichte huid staat wit meestal mooier dan geel. Heb je goudkleurig haar en een gebronsde huidskleur dan is geel mooier even als een donkere huid dan staat een gele trouwring ook beter. Maar nogmaals jullie smaak is de bepalende  factor evenals de kleur van de sieraden die je nu al draagt.

2 Bepaal je budget

Trouwringen worden gemaakt in alle prijsklassen. De trouwringen prijs bepaal je zelf. Kies je voor duurzaam dan kies je voor goud. Kies je ervoor om over een aantal jaren nieuwe trouwringen te kopen dan kun je kiezen voor het voordeligere staal, titanium of zilver. Staal en titanium kunnen niet op maat gemaakt worden vanwege het te hoge smeltpunt. Als de ringen niet meer passen moet je de trouwringen vervangen. Zilver is een stuk zachter dan goud en beschadigd en slijt sneller.

3 Bepaal waar je de trouwringen online koopt

Bij twijfel is het handig om de trouwringen te kunnen zien voordat je ze koopt . Kies je voor een betrouwbaar adres met een fysieke winkel waar je een afspraak kunt maken om de ringen te passen of kies je voor een sample service waarbij de ringen gratis naar je toegestuurd worden om ze thuis op je gemak te bekijken .

4 Bepaal je maat

Een goede trouwringen webshop bied aan om een ringenbos toe te sturen om de juiste maat te bepalen. Het grote voordeel hier van is: Je kunt meerdere keren je maat nemen over de dag. Hierdoor bepaal je exact welke vingermaat je hebt.

5 Koop je trouwringen met garantie certificaat van het trouwringen merk.

De meeste trouwringen merken leveren de trouwringen met een garantie certificaat. Mocht er iets niet in orde zijn dan kun je altijd terug vallen op die garantie. Het garantie certificaat is ook geldig bij andere verkooppunten van dit trouwringen merk.

6 Bepaal je gravure

Je kunt je trouwringen personaliseren door de gravure. Kies een mooi gezegde of regel uit een song tekst. Laat dit graveren in je eigen handschrift. Persoonlijker kan bijna niet.

7 Betaal veilig

Kijk voor je trouwringen koopt of je veilig kunt betalen. Met Ideal of Paypal betaal je via een beveiligde verbinding. Op deze manier zijn je gegevens afgeschermd voor derden.

  Comment Section

  0 reacties op “Trouwringen online kopen

  Plaats een reactie


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Trouwringen kopen

  Verlovingsring kopen