Trouwringen naar eigen ontwerp | RIDO Trouwringenstudio
arrow_drop_up arrow_drop_down

Trouwringen naar eigen ontwerp

Trouwringen naar eigen ontwerp, trouwringen die perfect bij jullie passen. Steeds meer mensen kiezen voor deze optie. Ik bedoel dan niet een bestaande ring een beetje aanpassen in een trouwringenconfigurator maar van een leeg vel papier ontwerpen  Door onze flexibele manier van werken kunnen we elke trouwring maken zoals jullie willen. Exclusief, individueel, puur vakmanschap.
Dat wilde Malin en Tim  ook. Zij hadden allebei een ring die zij ooit door een zilversmid in Zweden hadden laten maken. Zij zochten een trouwring die paste bij de vriendschapsringen. Dat bleek erg lastig. Geen enkele ring bleek perfect te passen naast de bestaande ring.

Daarom stelde ik voor een paar ringen te ontwerpen geïnspireerd op de zilveren vriendschapsringen.
Samen kwamen we uit op witgoud en geel goud. Ik heb een schets gemaakt deze uitgewerkt in een 3d tekening. Na goedkeuring door Malin en Tim heb ik de trouwringen laten maken bij Gerstner trouwringen, de oudste trouwringenfabrikant van Duitsland.

Trouwringen naar eigen ontwerp

Het resultaat mag er zijn. Twee prachtige en unieke trouwringen gemaakt volgens de hoogst haalbare kwaliteitsnormen. Ook deze trouwringen worden erfstukken in de toekomst.

Bij onze trouwringen ligt de nadruk op weelde en geluk. Trouwringen van RIDO trouwringenstudio elke dag genieten!

Wil je ook trouwringen naar eigen ontwerp?

 

afspraak

 

Bewaren

Bewaren

Over de schrijver
Eigenaar van RIDO Trouwringenstudio. Bezield trouwringenspecialist. Schrijft en vertelt graag over alles wat met trouwringen kopen te maken heeft
Reactie plaatsen