Trouwringen ontwerp sessie
arrow_drop_up arrow_drop_down
Trouwringen ontwerpen

Zoek je trouwringen waar je nooit spijt van krijgt?

Ontwerp de mooiste trouwringen zelf

Trouwringen, de zichtbare

verbintenis in liefde

Mijn naam is Marcel Gordijn. Ik ben 30 jaar juwelier en eigenaar van RIDO Trouwringenstudio.


Al 30 jaar verkoop ik de mooiste trouwringen aan bruidsparen. Ik hoor vaak terug van klanten dat ze na jaren nog steeds blij zijn met de trouwringen.


Het idee van een trouwringenstudio is ontstaan door een zoektocht hoe meer aandacht te kunnen geven en service kunt verlenen aan toekomstige bruidsparen.


Door het verkopen van trouwringen los te koppelen van een juwelierszaak met als gevolg nog meer aandacht kunt geven aan  klanten. Nog meer gerichte informatie kunt verstrekken waardoor de keuze die je voor een paar trouwringen maakt nog beter en weloverwogen is.


Ik heb duizenden mensen geholpen met het vinden van de perfecte trouwringen. Graag help ik julie met het ontwerpen van jullie trouwringen.De volgende stap….

RIDO Trouwringenstudio is gegroeid van niets naar een bedrijf waar we heel veel bruidsparen blij hebben gemaakt met hun trouwringen. Heel lang heb ik gezocht naar een manier om onze service nog beter te maken. Nog persoonlijker. Dat heb ik nu gevonden…..

Ontwerp met ons jouw mooiste trouwringen!

Dit zeggen onze tevreden klanten

"Marcel heeft onze wensen precies vertaald naar de ringen die we wilden."

Heel vriendelijk en deskundig. Heeft onze wensen precies vertaald naar de ringen die we wilden. Goede zaak en prachtige trouwringen!Rikkert Wienia

"Very professional and friendly."

Marcel listened well to what we had in mind and easily provided us with choices that we both loved. Me and my partner both liked the experience and we sure recommend RIDO trouwringenstudio to any couple who is looking for jewellery.

Azadeh Shirzad

"We zijn zeer tevreden met onze trouwringen."

Een rustige en betrokken service. Er wordt goed geluisterd naar wat je wensen zijn en hier wordt goed op ingespeeld. We zijn zeer tevreden met onze trouwringen.


Carien van der Have

Trouwringen ontwerpen bicolor

De ideale trouwringen ontwerp je zelf

Met ons prachtige 3D trouwringen designprogramma ontwerp je jouw trouwring zo als een top ontwerper het doet. Je maakt je eigen unieke trouwring, een trouwring op jouw lijf geschreven.

Ontdek de 7 stappen naar de perfecte trouwring

Stap 1. Welk model past het beste bij jouw hand?

Niet alle modellen staan op iedere hand mooi. Om te voorkomen dat een ring niet mooi bij je hand past kijken we naar een aantal aspecten zoals de vorm van je hand, de vorm van je vingers, en de dikte van je vingers. Hierop bepalen we welk model aan jouw hand het beste staat.

Stap 2. Hoe smal of hoe breed wordt jouw trouwring?

Welke breedte mooi staat hangt af van de lengte van de vingers. Met voorbeeld ringen uit onze collectie kunnen we in stappen van een halve millimeter! bepalen wat voor jou de mooiste breedte voor jou trouwring is.

Stap 3. Kleur bekennen.

De kleur van jullie trouwringen hangt natuurlijk van jullie smaak af maar ook van de kleur van jullie huid. De ene trouwringen kleur kan prachtig uitkomen op jou huid. De andere kleur de plank volledig misslaan. Ook bij twee kleuren trouwringen voert één kleur vaak de boventoon.

Stap 4. Afwerking

De volgende stap is het bepalen van de afwerking. Kies je voor hoogglans of mat geborsteld, hamerslag of ijsmat. Of misschien een combinatie. Laat je creativiteit de vrije loop.

Stap 5. Schitterend diamant

Hoezo alleen schitteren op je bruiloft? Kies de diamant die bij jou past.  Eenvoudig of uitbundig? Eén diamant of de hele ring vol? Rond, vierkant of rechthoekig? Laat je verassen door de enorme mogelijkheden.

Stap 6. Lijnen en randjes

Heeft een gladde ring jou voorkeur of een trouwring met lijnenspel. Bepaal zelf op welke en hoeveel lijnen er in jouw trouwring komen. Hetzelfde geldt voor de randen langs de trouwring.

Stap 7. Maak het af met een mooie gravure

De zevende en laatste stap is de gravure. Alles wat je op papier kunt zetten kan gegraveerd worden in jullie trouwringen. Vingerafdrukken, tekeningen, speciale tekens, jouw eigen handschrift en uiteraard een sierlijke letter. Maak jouw unieke trouwring nog unieker met een speciale gravure.

De ideale trouwringen ontwerp je zelf

Heel vriendelijk en professioneel.

 We hebben onze trouwringen hier gekocht en deze winkel is een aanrader. De keuze is groot en alles is mogelijk. En, heel belangrijk, er wordt alle tijd voor genomen. Het uitzoeken van je trouwringen doe je niet een twee drie en Marcel weet precies hoe hij je daarbij kan helpen.

Reinder en Barbara 

Echt een aanrader.

We wisten niet precies wat we zochten. Hij wist prima wat er bij mijn verlovingsring paste. Een mooie collectie. Goede service. 
Joyce van Geffen

Dit was een super ervaring

. Hier luisteren ze echt goed naar wat je wil, en zorgt hij ook echt dat je zeker geen miskoop doet.

Zeker een aanrader!Mark en Bianca

Maak NU een afspraak om trouwringen te ontwerpen.