Page content

article content

Trouwringen. Welke breedte past het beste bij je hand?

Trouwringen welke breedte past het beste bij je hand? Trouwringen zijn verkrijgbaar in diverse breedtes. Je trouwring staat eleganter en mooier als het goed in verhouding is met je hand. In dit artikel leg ik uit waar je op kunt letten.

Meten is weten

Trouwringen zijn leverbaar vanaf 2 millimeter en lopen per halve millimeter in breedte op. Zo kun je altijd de perfecte trouwring vinden die heel mooi in verhouding is met je hand.

Mannen

De meeste mannen die niet gewend zijn om trouwringen te dragen zijn geneigd om te smalle trouwringen te kiezen. De meeste mannen zijn niet gewend een ring te dragen. Vaak kiezen ze een smalle ring omdat ze denken dat ze daar minder last van hebben en het minder in de weg zit. Dit is een illusie.   Een smalle trouwring aan een mannenhand ziet er vrouwelijk uit. Dat is niet wat je wil. Iets wat niet in verhouding is met zijn omgeving valt meer op dan wanneer het wel in verhouding is. Wanneer het eerste kootje van je ringvinger veel korter is dan het tweede kootje staat een smalle trouwring mooi. Dit komt maar zelden voor bij mannen. Kies je de ring net een millimeter of anderhalve millimeter breder dan is de verhouding goed en ziet het er natuurlijker uit.

 

Trouwringen. Welke breedte past het beste bij je hand?

 

Vrouwen

Bij vrouwen is er een belangrijke stelregel: Heb je lange vingers? Dan heb je geluk. Zowel een brede trouwring als een smalle trouwring staan jou goed. Heb je korte vingers? Dan staan smalle trouwringen jou beter dan brede trouwringen. Is het niet heel duidelijk of je korte of lange vingers hebt? Dan kijken we weer naar de lengte van het eerste vingerkootje. Is deze veel korter dan de tweede? Dan staat een smalle trouwring mooier. Wanneer de trouwring bijna je hele eerste kootje beslaat gaat je ringvinger er optisch korter uitzien. Dat is niet mooi. Kies daarom een smallere ring.

Bekijk trouwringen in onze webshop

 Betaalbare trouwringen

Comment Section

0 reacties op “Trouwringen. Welke breedte past het beste bij je hand?

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trouwringen kopen

Verlovingsring kopen