Trouwringen welke breedte past het beste bij je hand?
arrow_drop_up arrow_drop_down
20 januari 2018 

Trouwringen. Welke breedte past het beste bij je hand?

Trouwringen welke breedte past het beste bij je hand? Trouwringen zijn verkrijgbaar in diverse breedtes. Je trouwring staat het best als het goed in verhouding is met je hand. Ontdek waar wij op letten als je trouwringen bij ons komt passen.

Meten is weten

Trouwringen zijn leverbaar vanaf 2 millimeter en lopen per halve millimeter in breedte op. Zo kun je altijd de perfecte trouwring vinden die heel mooi in verhouding is met je hand.

Mannen

De meeste mannen die niet gewend zijn om trouwringen te dragen zijn geneigd om te smalle trouwringen te kiezen. De meeste mannen zijn niet gewend een ring te dragen. Vaak kiezen ze een smalle ring omdat ze denken dat ze daar minder last van hebben en het minder in de weg zit. Dit is een illusie.   Een smalle trouwring aan een mannenhand ziet er vrouwelijk uit. Dat is niet wat je wil. Iets wat niet in verhouding is met zijn omgeving valt meer op dan wanneer het wel in verhouding is. Wanneer het eerste kootje van je ringvinger veel korter is dan het tweede kootje staat een smalle trouwring mooi. Dit komt maar zelden voor bij mannen. Kies je de ring net een millimeter of anderhalve millimeter breder dan is de verhouding goed en ziet het er natuurlijker uit.

 

Trouwringen. Welke breedte past het beste bij je hand?

 

Vrouwen

Bij vrouwen is er een belangrijke stelregel: Heb je lange vingers? Dan heb je geluk. Zowel een brede trouwring als een smalle trouwring staan jou goed. Heb je korte vingers? Dan staan smalle trouwringen jou beter dan brede trouwringen. Is het niet heel duidelijk of je korte of lange vingers hebt? Dan kijken we weer naar de lengte van het eerste vingerkootje. Is deze veel korter dan de tweede? Dan staat een smalle trouwring mooier. Wanneer de trouwring bijna je hele eerste kootje beslaat gaat je ringvinger er optisch korter uitzien. Dat is niet mooi. Kies daarom een smallere ring.

Wil je vrijblijvend langskomen om te kijken welke breedte het beste bij jouw hand past? Geef ons een belletje op telefoonnummer: 0703636615. We kunnen elke dag en elke avond een afspraak met jullie inplannen.

 

 

Over de schrijver
Eigenaar van RIDO Trouwringenstudio. Bezield trouwringenspecialist. Schrijft en vertelt graag over alles wat met trouwringen kopen te maken heeft
Reactie plaatsen