Nu 25% korting op zelf ontworpen trouwringen.
Afspraak

Page content

Trouwringen witgoud

Trouwringen witgoudTrouwringen witgoud zijn ongekend populair. Door de helder witte uitstraling komen fonkelende diamanten er prachtig in uit. In een glanzende uitvoering zijn witgouden trouwringen vrouwelijk in een matte uitvoering stoer. Hierdoor kan iedereen een paar schitterende trouwringen vinden naar zijn of haar smaak.

Trouwringen witgoud in alle prijsklassen

Onze trouwringen collecties in witgoud omvatten schitterende modellen in alle prijsklassen. Houd je van apart, klassiek modern of een combinatie wij hebben het voor je. Door onze enorme collectie kunnen we je ook altijd een aantal alternatieven laten zien. Dat is de kracht van onze specialisatie.

Witgouden trouwringen maatwerk

Alle witgouden trouwringen in onze collectie zijn geheel aan jullie stijl en smaak aan te passen. Wil je de stijl van twee verschillende modellen combineren dan kan dat. Wil je een andere breedte, hoogte meer of minder diamant, wij realiseren het voor jullie. We werken samen met trouwringen fabrikanten die we voor jullie uitgekozen hebben  op hun flexibiliteit. We werken samen met de beste goudsmeden en diamantzetters zodat we alles wat we samen ontwerpen voor jullie kunnen maken.

Witgouden trouwringen rhodineren

Witgoud wordt gemaakt van geel goud hierdoor is de kleur van witgoud nooit helemaal wit. Om witgoud de mooie witte uitstraling te geven wordt er een laagje rhodium over de witgouden trouwringen aangebracht. Dit laagje sluit er na verloop van tijd af en kan altijd weer opnieuw aangebracht worden. Wil je trouwringen die altijd mooi wit blijven dan zijn platina trouwringen te overwegen.

Kijk voor meer witgouden trouwringen in onze webshop

Wil je vrijblijvend trouwringen komen passen?

  • O ja... geef ook even je naam en telefoonnummer. Dat communiceert makkelijk 🙂
  • Je gegevens zijn 100% veilig bij ons. Wij houden ook niet van spam!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Trouwringen kopen

Verlovingsring kopen