Trouwringen witgoud | RIDO Trouwringenstudio
arrow_drop_up arrow_drop_down
Trouwringen witgoud

Witgouden Trouwringen 

Laten je schitteren


Trouwringen witgoud


Trouwringen witgoud   Trouwringen witgoud zijn ongekend populair. Door de helder witte uitstraling komen fonkelende diamanten er prachtig in uit.  


Witgouden trouwringen voor wie?

Witgouden trouwringen staan bijzonder mooi op een hele lichte huid. Trouwringen van witgoud zijn wat minder klassiek dan gouden trouwringen. In een glanzende uitvoering zijn witgouden trouwringen vrouwelijk in een matte uitvoering stoer.


Witgouden trouwringen zelf ontwerpen

Alle witgouden trouwringen in onze collectie zijn geheel aan jullie stijl en smaak aan te passen. Wil je de stijl van twee verschillende modellen combineren dan kan dat. Wil je een andere breedte, hoogte, meer of minder diamant, wij realiseren het voor jullie. In onze trouwringenstudio maken we gebruik van de 3D trouwringen designer waarmee we gelijk alle aanpassingen kunnen laten zien. We werken samen met de beste goudsmeden en diamantzetters zodat we alles wat we samen ontwerpen voor jullie kunnen maken.


Trouwringen witgoud in alle prijsklassen

Onze trouwringen collecties in witgoud omvatten schitterende modellen in alle prijsklassen. Houd je van apart, klassiek modern of een combinatie wij hebben het voor je. Door onze enorme collectie kunnen we je ook altijd een aantal alternatieven laten zien. Dat is de kracht van onze specialisatie.


Wil je witgouden trouwringen komen bekijken?

Trouwringen witgoud