Verlovingsring | RIDO Trouwringenstudio
arrow_drop_up arrow_drop_down
Verlovingsring

Verlovingsring

Daar zeg je JA tegen!


Verlovingsring

Verlovingsring


Verlovingsring voor vrouwen met smaak en stijl.

Wil jij je vriendin verrassen met een verlovingsring met een schitterende briljant waar ze zeker "Ja!" tegen zegt?  Maak dan een keuze uit onze uitgebreide collectie. Kies je verlovingsring in de favoriete kleur van je vriendin en het diamant gewicht wat het beste bij jou budget past.


Verlovingsring concept

Het verlovingsring concept van RIDO Trouwringenstudio in Den Haag is simpel maar doeltreffend. Je bepaald het model, je bepaald de kleur van de ring en je bepaald de maat van de briljant. Alle modellen zijn in alle kleur varianten en verschillende diamant gewichten leverbaar.


Garantie en Service

Met een ring van RIDO Trouwringenstudio sla je geen flater. Vindt ze de kleur toch niet mooi? Ruilen we hem gratis om voor de juiste kleur. Is de maat niet goed? Maken we de ring gratis op de goede maat. Zo kom je goed beslagen ten ijs.


Exclusief

Men zegt wel eens dat de prijs van een verlovingsring  twee maand salarissen moeten zijn, onze verlovingsringen zien er allemaal uit als of ze twee maandsalarissen kosten.

 

Op afspraak

We werken het liefst op afspraak zodat jij alle aandacht krijgt. Je hebt de gehele trouwringenstudio voor jouw alleen. Je kunt zoveel verlovingsringen bekijken als je wilt. Je kunt iedere dag en elke avond een afspraak plannen. Wel zo makkelijk.


Wil je een verlovingsring komen bekijken?

Verlovingsring