Waar op letten als je trouwringen koopt? | RIDO Trouwringenstudio
arrow_drop_up arrow_drop_down
19 januari 2018 

Waar op letten als je trouwringen koopt?

Waar op letten als je trouwringen koopt?  Smaken verschillen uiteraard maar er zijn een aantal punten waar je bij voorbaat over kunt nadenken voordat je trouwringen koopt. We noemen de belangrijkste:

Budget.

Bepaal voordat je voor trouwringen gaat kijken wat je aan jullie trouwringen wilt uitgeven. Het kan zomaar zijn dat je als een blok valt voor en paar waanzinnig mooie trouwringen die een aanslag doen op jullie budget. Bedenk ook het volgende: Van alles wat jullie nodig hebben voor de bruiloft de trouwringen gaan  het langste mee en je kijkt er dagelijks naar.

Breedte.

Wil je de trouwring naast je verlovingsring gaan dragen? Heb je korte vingers? Heb je grote handen? De antwoorden op deze vragen hebben invloed op de breedte van de trouwring. En de breedte van de trouwring heeft invloed op de prijs.

Diamanten.

Werk je veel met je handen of heb je hobby’s waar je veel met je handen werkt dan is het meestal niet verstandig om een trouwring te kiezen waar diamanten rondom in de ring gezet zijn. Diamanten aan de onderkant van een trouwring zijn altijd kwetsbaarder dan aan de bovenkant.

Materiaal.

Trouwringen worden het meest verkocht in goud. Tegenwoordig zijn er vele materialen bijgekomen. Staal of titanium zijn het bekendst maar ook carbon of hout is mogelijk. Aan ieder materiaal kleven voor- en nadelen. Voor de prijs en voor het vergroten en verkleinen.

Ik heb een E-Book geschreven met meer tips over het kopen van trouwringen je kunt het gratis downloaden

Trouwringen aankoop tips
Voorkom dat je de verkeerde trouwringen koopt zoals 70% van de bruidsparen
Wij hebben ook een hekel aan spam

Over de schrijver
Eigenaar van RIDO Trouwringenstudio. Bezield trouwringenspecialist. Schrijft en vertelt graag over alles wat met trouwringen kopen te maken heeft
Reactie plaatsen