Page content

article content

Wanneer koop je trouwringen.

Wanneer koop je trouwringen. De zoektocht naar de perfecte trouwringen kan soms maanden duren. Er is een enorme keuze, jullie moeten samen een afspraak maken. Meestal wordt er niet bij de eerste de beste juwelier een paar trouwringen gekocht.

Keuzes

Het is belangrijk verschillende trouwringen in het echt te zien. Je gaat merken dat de witgouden trouwringen die op een plaatje heel mooi zijn in werkelijkheid heel erg tegenvallen. Jullie denken gouden trouwringen beide mooi te vinden maar bij het passen blijken rosé gouden trouwringen of rood gouden trouwringen veel mooier bij de kleur van jullie huid te passen. Wat ga je doen als jij een trouwring prachtig vindt maar je partner vind er niks aan? Dit zijn maar enkele veelvoorkomende voorbeelden

Wanneer koop je trouwringen? 3 tot 6 maanden voor de bruiloft.

De levertijd van trouwringen is in de regel enkele weken. Als het met spoed moet kan het ook binnen een week. Om ervoor te zorgen dat je niet onder tijdsdruk een keuze hoeft te maken is mijn advies stap 6-3 maanden voor de bruiloft actief oriënteren op jullie trouwringen .  Bij ons kun je ook elke avond in de week een afspraak maken.

Ik heb een E-Book geschreven met meer tips over het kopen van trouwringen je kunt het gratis downloaden

Trouwringen aankoop tips
Voorkom dat je de verkeerde trouwringen koopt zoals 70% van de bruidsparen
Wij hebben ook een hekel aan spam

Comment Section

0 reacties op “Wanneer koop je trouwringen.

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trouwringen kopen

Verlovingsring kopen